VídeosTreball a la Fundació Antoni Tàpies


Vídeo realitzat per Susana cabezaborradora arrel del treball realitzat a la Nau Gaudí.Vídeo realitzat per jetuilelle sobre la càpsula realitzada a la Fundació Antoni Tàpies.


Obra realitzada per el projecte Parelles Artístiques: Qüestió de temps, 2016 per Conxi Duro, Ferran Gironès  i Monica Pujol

Milcaps és una escultura pública col·laborativa i efímera realitzada per l’artista Marcel·lí Antúnez, Fundació Setba i Alterarte.
Han participat diverses entitats de l’àmbit de la salut mental: AlterArte, l’Hospital de Mataró i Les Corts Centre d’Higiene Mental. Així mateix, també hi han intervingut alumnes de la Facultat de Belles Arts i de la Llotja de Barcelona i alumnes de batxillerat artístic dels instituts Puig i Cadafalch, Santa Anna i Satorras de Mataró.La Càpsula nº20 d'Alterarte a la Nau Gaudí de Mataró va tractar la temàtica "Què ens enduríem d'un viatge, quins records, sensacions, emocions". Va culminar en una exposició que es va inaugurar el dia 6 de juliol de 2017 a la mateixa Nau Gaudí.Primera edició de Parelles Artístiques Mataró, any 2016. Video recopil·latori de les obres de la primera edició de Parelles Artístiques a Mataró. Amb la participació d'artistes d'AlterArte i de l'Associació Sant Lluc per l'Art.


Treball presentat a SPOT, concurs d'espots publicitaris sobre salut mental.
Pintem un mural al CRAE Mataró


Mural realitzat al nou Crae ( centre residencial d'accció educativa), al barri de l'Havana de Mataró.